x

Coaching

IStock-1056093994.jpg

Coaching programma:

Het Leefstijl coach programma bestaat uit 3 persoonlijke coaching sessies, waarin aandacht voor resultaatgericht bewegen, een gezond voedingspatroon, het ontwikkelen van positieve mentale kracht. Geheel afgestemd op de persoonlijke situatie en doelstellingen.

Prijs: €179,- per (€149,- voor leden van Leefstijlcoach Maasbracht)

Aanvragen

IStock-167314167.jpg

Voedingscoach sessie

Tijdens de voedingscoach sessie wordt er samen gekeken hoe jouw voedingspatroon er nu uitziet. Vandaar wordt er met jou samen gekeken welke aanpassingen gedaan zouden kunnen worden om dit te verbeteren. Tevens wordt er gekeken naar je voedingsgewoonten en hoe je deze zou kunnen aanpassen. We eten namelijk niet maar uitsluitend wanneer we honger hebben. Veel van ons gedrag gebeurd op de automatische piloot. Dit geld ook voor ons voedingsgedrag. 

Prijs: €59,- (€50,- voor leden van Leefstijlcoach Maasbracht)

Aanvragen

6._schijfvandrie_fotos_def_transparant.png

Beweegcoach sessie

Ben je benieuwd naar of jouw beweegpatroon past bij je doelstelling? Wil je weten hoe je het best kan bewegen om optimaal resultaat te behalen in je afslank programma? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je biologische leeftijd te verlagen? Maak dan een afspraak voor een beweegcoach sessie. Binnen 1 uur krijg je een update over de beweegrichtlijn, een persoonlijke beweeganalyse en wordt er samen met jou een effectief beweegplan opgesteld.

Prijs: €59,- (€50,- voor leden van Leefstijlcoach Maasbracht)

Aanvragen

Of volg ons via social media

 

Heb je een vraag? Stel deze gerust!

Laat het ons weten via dit contactformulier. Na ontvangst hoor je snel van ons.